מתכון למקרונים מושלמים

מקרון צרפתי בצבעי סלק ופחם עם קרם פטל שלא טעמתם כמותו!

מתכון למקרונים

חומרים ל-15 מקרונים מדליקים:

100 גר׳ אבקת סוכר
65 גר׳ אבקת שקדים
50 גר׳ חלבונים
20 גר׳ סוכר
קורט מלח
10 גר׳ אבקת סלק
10 גר׳ אבקת פחם
150 גר׳ שוקולד לבן
75 גר׳ מחית פטל
35 גר׳ חמאה

הכנת העוגיות:

מנפים יחד אבקת שקדים ואבקת סוכר, את מה שנותר בנפה זורקים. מקציפים חלבונים, מוסיפים קורט מלח וממשיכים להקציף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. איף בודקים?

עוצרים את המיקסר, הופכים את המקציף, מנערים קלות ובודקים האם התערובת על המקציף יציבה, במידה ולא, ממשיכים להקציף.

מקפלים לתוך הקציפה את האבקות המנופות בשלושה שלבים, בוזקים שליש, מקפלים עד שהתערובת אחידה ושוב שליש מהאבקות וקיפול.

מחלקים את המסה לשתי קערות. בקערה אחת מוסיפים 10 גר׳ פחם (לקבלת צבע שחור ממש מוסיפים טיפת צבע מאכל ג׳ל שחור) ומקפלים עד שהמסה אחידה ושחורה.

בקערה השניה מוסיפים אבקת סלק ומקפלים. מעבירים כל קערה לשק זילוף ומיישרים את השקים (עד ששקי הזילוף מיושרים, דקים ואחידים), גוזרים את השפיץ באותו מקום בשני השקים.

מכיניסים את שני שקי הזילוף לשק זילוף שלישי עם צנתר חלק בקצה. מכינים נייר אפיה מיושר ומוצמד בתבנית אפיה.

מסלפים עיגולים כמה שיותר זהים על כל המשטח. מכניסים לתנור שחומם מראש, ריק, בדיוק באמצע ל-150 מעלות גריל רגיל, 15 דקות. התום האפיה מניחים את התבנית על משטח קר (שיש למשל) וממתינים עד שיתקררו ורק אז מנתקים בעדינות מנייר אפיה, עוגיה אחר עוגיה.

הכנת הגנאש:

מניחים בקערה שוקולד לבן וחמאה חתוכה לקוביות.
מרתיחים את מחית הפטל ומוזגים אותה על השוקולד הלבן והחמאה.
ממתינים כחצי דקה וטוחנים באמצעות בלדר ידני עד לקבל תערובת חלקה.
מעבירים לשק זילוף ומכיניסים למקרר לחצי שעה.
כאשר הגנאש קר ומגובש (לא נוזל משק הזילוף) מזלפים על העוגיה, סוגרים מעל באמצעות עוגיה נוספת בגודל זהה.

תהנו!

סדנאות שוקולד עד הבית

מגוון סדנאות שוקולד אצלכם בבית ובמשרד. סדנאות לימי גיבוש, משפחות, ימי הולדת ומסיבת רווקות

שנים של ניסיון

את שוקולוקו הקמנו ב – 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .

מה שלקוחות אומרים

מזל דהן
הננו ממליצים בחום על רועי סלע בנושא סדנאות שוקולד במהלך בשנת 2007 במסגרת פרויקט יזמים צעירים. ברצוננו לשבח את רועי בשל מקצועיותו, יחסו החם למשתתפי הסדנאות נערים ונערות, ואת רמת האמינות והנתינה שלו לבית הספר ולתלמידיו. פרויקט השוקולד שהדריך רועי סלע
חנה קרמר והמשפחה
תודה רבה על סדנת השוקולד. נהנינו מאד מאד, זה היה חווייתי ומשעשע בדיוק כמו שחשבתי שיהיה. מצרפת כמה תמונות. תמשיך כך ואני בטוחה שתצליח מאד!!
מחול
לרועי איש השוקלד: תודה רבה על ערב כה נפלא!! היה טעים ומתוק נורא אהבנו נורא את ההפעלות גם אם לעיתים עשיתי בעיות השתדלתי לפסל את מה שביקשת גם אם זה יצא קצת כמו בטטה היה נחמד וגם נעים תמשיך להיות רועי המקסים...
ליאורה רותם
רועי סלע העביר לצוות האולפנים של הקריות סדנת שוקולד מוצלחת ביותר. על השולחן המרכזי הייתה מזרקת שוקולד מפתה ומעוררת תיאבון. הסדנא נפתחה עם מצגת על תולדות השוקולד, סגולותיו ותרומתו למין האנושי. המצגת, שהייתה צבעונית ואסתטית, הועברה בקלילות ובמקצועיות.
ליזי קדום
היי, היה מעולה!! המון תודה על הכל. אתם זוג מדהים והסדנת שוקולד היתה איכותית ומהנה:) היחס שקיבלנו משניכם מההרשמה ועד ביומה של הסדנה היה חם, מפרגן ומכל הלב. דאגתם לכל הפרטים הקטנים והענקתם חוויה מיוחדת שיצרה הנאה לכל המשתתפים, מהקטנטונת בת השנתיים.
הקודם
הבא

בין לקוחותינו

מאמרים נוספים

מעוניינים ביום כיף בעבודה שלכם?

השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם

מתכון לשוקולטה

מתכון לשוקולטה

מתכון לשוקולטה מתכון למשקה שוקלוטה חושני במיוחד לשישי בערב (מומלץ אחרי שהילדים נרדמים… או בכל יום שבא לכם לפנק את עצמכם ככה סתם). אני משתדל בכל יום שישי גם כשאנחנו

להמשך קריאה
מתכון לעוגיות פיצוץ

מתכון לעוגיות פיצוץ

מתכון לעוגיות פיצוץ עוגיות פיצוץ מתפוצצות בפעם הראשונה שהכנתי את העוגיות המתפוצצות שלי, אישתי התעוררה לריחות של מאפים (יום אחרי שהכנתי עוגיות פרמזן – מתכון ביום אחר) היא מיד זיהתה

להמשך קריאה