מתכון קרמבו שתמיד מצליח
קרמבו פירות יער על עוגית בצק פריך קריספי
חומרים ל-30 קרמבואים:
100 גר׳ חלבונים
170 גר׳ סוכר
70 גר׳ מחית פרי פירות יער
90 גר׳ קמח
25 גר׳ קמח שקדים
25 גר׳ אבקת סוכר
50 גר׳ חמאה
קורט מלח
30 גר׳ ביצה טרופה
גרידת לימון מחצי לימון
200 גר׳ שוקולד לבן
כפית שברי פטל
20 מיל׳ שמן קנולה
הכנת העוגיה:
מחברים במיקסר עם וו לישת בצק קמח, אבקת שקדים, מלח, אבקת סוכר וחמאה. מוסיפים ביצה וגרידת לימון עד ליצירת בצק. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך עשר דקות ויותר עד להשחמה, מוציאים ומקררים.
הכנת המרנג:
מרתיחים רבע סיר מים, מעליו מניחים קערה גדולה (יותר גדולה מפתח הסיר) ובה מערבבים בעדינות חלבונים וסוכר (ממיסים את הסוכר), כל הזמן בודקים באמצעות לחיצת הסוכר על גפנות הקערה האם נמס. ברגע שהסוכר נמס מורידים מהאש ומפעילים את המיקסר עם וו הקצפה, עד השקצף יציב. מרתיחים את המחית הפרי ומקררים, מוסיפים כמעט את כל המחית לקצף היציב ומפעילים שוב את המיקסר, את שארית מחית הפרי מקפלים בעדינות לתוך הקצף (לא עד הסוף! שישארו פסים הנראים לעין). מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגיות שהכנו שלושה עיגולים אחד על השני. את הקרמבו הערום מעבירים למקפיא ל-15 דקות.
הכנת הציפוי:
ממיסים שוקולד לבן במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם. בכל פעם מערבבים בעדינות. כאשר השוקולד נמס לחלוטין, מוסיפים שמן (ניתן להוסיף צבע מאכל ורוד לשוקולד) ומערבבים. טובלים את הקרמבואים ובתיאבון!
סדנאות שוקולד עד הבית
מגוון סדנאות שוקולד אצלכם בבית ובמשרד. סדנאות לימי גיבוש, משפחות, ימי הולדת ומסיבת רווקות
שנים של ניסיון
מה שלקוחות אומרים
בין לקוחותינו
מעוניינים ביום כיף בעבודה שלכם?
השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם
מאמרים נוספים
מתכון למוס שוקולד מענג עם חלבה לבנונית
מתכון למוס מענג משוקולד וחלבה מוס מענג משוקולד מצמרר וחלבה לבנונית (לא חובה) ישנם כל כך הרבה מתכונים להכנת מוס, אך אני הכי אוהב את המתכון הזה, הוא כל כך
מתכון לשוקולטה
מתכון לשוקולטה מתכון למשקה שוקלוטה חושני במיוחד לשישי בערב (מומלץ אחרי שהילדים נרדמים… או בכל יום שבא לכם לפנק את עצמכם ככה סתם). אני משתדל בכל יום שישי גם כשאנחנו
מתכון לעוגיות פיצוץ
מתכון לעוגיות פיצוץ עוגיות פיצוץ מתפוצצות בפעם הראשונה שהכנתי את העוגיות המתפוצצות שלי, אישתי התעוררה לריחות של מאפים (יום אחרי שהכנתי עוגיות פרמזן – מתכון ביום אחר) היא מיד זיהתה