מתכון קרמבו שתמיד מצליח

קרמבו פירות יער על עוגית בצק פריך קריספי

מתכון לקרמבו

חומרים ל-30 קרמבואים:

100 גר׳ חלבונים
170 גר׳ סוכר
70 גר׳ מחית פרי פירות יער
90 גר׳ קמח
25 גר׳ קמח שקדים
25 גר׳ אבקת סוכר
50 גר׳ חמאה
קורט מלח
30 גר׳ ביצה טרופה
גרידת לימון מחצי לימון
200 גר׳ שוקולד לבן
כפית שברי פטל
20 מיל׳ שמן קנולה

הכנת העוגיה:

מחברים במיקסר עם וו לישת בצק קמח, אבקת שקדים, מלח, אבקת סוכר וחמאה. מוסיפים ביצה וגרידת לימון עד ליצירת בצק. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך עשר דקות ויותר עד להשחמה, מוציאים ומקררים.

הכנת המרנג:

מרתיחים רבע סיר מים, מעליו מניחים קערה גדולה (יותר גדולה מפתח הסיר) ובה מערבבים בעדינות חלבונים וסוכר (ממיסים את הסוכר), כל הזמן בודקים באמצעות לחיצת הסוכר על גפנות הקערה האם נמס. ברגע שהסוכר נמס מורידים מהאש ומפעילים את המיקסר עם וו הקצפה, עד השקצף יציב. מרתיחים את המחית הפרי ומקררים, מוסיפים כמעט את כל המחית לקצף היציב ומפעילים שוב את המיקסר, את שארית מחית הפרי מקפלים בעדינות לתוך הקצף (לא עד הסוף! שישארו פסים הנראים לעין). מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגיות שהכנו שלושה עיגולים אחד על השני. את הקרמבו הערום מעבירים למקפיא ל-15 דקות.

הכנת הציפוי:

ממיסים שוקולד לבן במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם. בכל פעם מערבבים בעדינות. כאשר השוקולד נמס לחלוטין, מוסיפים שמן (ניתן להוסיף צבע מאכל ורוד לשוקולד) ומערבבים. טובלים את הקרמבואים ובתיאבון!

סדנאות שוקולד עד הבית

מגוון סדנאות שוקולד אצלכם בבית ובמשרד. סדנאות לימי גיבוש, משפחות, ימי הולדת ומסיבת רווקות

שנים של ניסיון

את שוקולוקו הקמנו ב – 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .

מה שלקוחות אומרים

מזל דהן
הננו ממליצים בחום על רועי סלע בנושא סדנאות שוקולד במהלך בשנת 2007 במסגרת פרויקט יזמים צעירים. ברצוננו לשבח את רועי בשל מקצועיותו, יחסו החם למשתתפי הסדנאות נערים ונערות, ואת רמת האמינות והנתינה שלו לבית הספר ולתלמידיו. פרויקט השוקולד שהדריך רועי סלע
חנה קרמר והמשפחה
תודה רבה על סדנת השוקולד. נהנינו מאד מאד, זה היה חווייתי ומשעשע בדיוק כמו שחשבתי שיהיה. מצרפת כמה תמונות. תמשיך כך ואני בטוחה שתצליח מאד!!
מחול
לרועי איש השוקלד: תודה רבה על ערב כה נפלא!! היה טעים ומתוק נורא אהבנו נורא את ההפעלות גם אם לעיתים עשיתי בעיות השתדלתי לפסל את מה שביקשת גם אם זה יצא קצת כמו בטטה היה נחמד וגם נעים תמשיך להיות רועי המקסים...
ליאורה רותם
רועי סלע העביר לצוות האולפנים של הקריות סדנת שוקולד מוצלחת ביותר. על השולחן המרכזי הייתה מזרקת שוקולד מפתה ומעוררת תיאבון. הסדנא נפתחה עם מצגת על תולדות השוקולד, סגולותיו ותרומתו למין האנושי. המצגת, שהייתה צבעונית ואסתטית, הועברה בקלילות ובמקצועיות.
ליזי קדום
היי, היה מעולה!! המון תודה על הכל. אתם זוג מדהים והסדנת שוקולד היתה איכותית ומהנה:) היחס שקיבלנו משניכם מההרשמה ועד ביומה של הסדנה היה חם, מפרגן ומכל הלב. דאגתם לכל הפרטים הקטנים והענקתם חוויה מיוחדת שיצרה הנאה לכל המשתתפים, מהקטנטונת בת השנתיים.
הקודם
הבא

בין לקוחותינו

מעוניינים ביום כיף בעבודה שלכם?

השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם

מאמרים נוספים

מתכון לשוקולטה

מתכון לשוקולטה

מתכון לשוקולטה מתכון למשקה שוקלוטה חושני במיוחד לשישי בערב (מומלץ אחרי שהילדים נרדמים… או בכל יום שבא לכם לפנק את עצמכם ככה סתם). אני משתדל בכל יום שישי גם כשאנחנו

להמשך קריאה
מתכון לעוגיות פיצוץ

מתכון לעוגיות פיצוץ

מתכון לעוגיות פיצוץ עוגיות פיצוץ מתפוצצות בפעם הראשונה שהכנתי את העוגיות המתפוצצות שלי, אישתי התעוררה לריחות של מאפים (יום אחרי שהכנתי עוגיות פרמזן – מתכון ביום אחר) היא מיד זיהתה

להמשך קריאה