מתכון לעוגיות פיצוץ
עוגיות פיצוץ מתפוצצות
בפעם הראשונה שהכנתי את העוגיות המתפוצצות שלי, אישתי התעוררה לריחות של מאפים (יום אחרי שהכנתי עוגיות פרמזן – מתכון ביום אחר) היא מיד זיהתה שהפעם מדובר במתוק – הריח שלהן מאוד ספציפי, אי אפשר להתבלבל.
עוגיות שוקולד שמקבלות טבילה באבקת סוכר לפני הכניסה לאפייה. זה מה שנותן להם את מראה הפיצוץ.
חומרים ל-30 עוגיות:
300 גרם שוקולד מריר קצוץ.
4 ביצים
4 כפות שמן קנולה
200 גרם סוכר
280 גרם קמח
10 גרם אבקת אפייה
חצי כפית מלח.
200 גרם אבקת סוכר
שלבי הכנה:
ממיסים את השוקולד והשמן בזהירות על ביין מארי.
מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הטמעה בתערובת.
מערבבים סוכר,קמח,מלח,סוכר ואבקת אפייה .
מוסיפים את כל החומרים היבשים לתערובת השוקולד ומערבבים עד שהכל נהיה אחיד.
שמים כשעה וחצי במקרר.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
יוצרים כדורים בגודל של ליצ'י .
טובלים את הכדורים באבקת סוכר ואופים כעשר דקות עד שהבית מתמלא ניחוח שוקולד.
מוציאים ומצננים את העוגיות.
מומלץ לשמור את העוגיות בצנצנת לשמירה על טריות.
רעיונות לטעמים : להוסיף קפה נמס לתערובת, לגרד תפוז או אשכולית בעונה.
בתיאבון.
סדנאות שוקולד עד הבית
מגוון סדנאות שוקולד אצלכם בבית ובמשרד. סדנאות לימי גיבוש, משפחות, ימי הולדת ומסיבת רווקות
שנים של ניסיון
מה שלקוחות אומרים
בין לקוחותינו
מעוניינים ביום כיף?
השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם
מאמרים נוספים
סדנת שוקולד בצפון
סדנת שוקולד בצפון סדנת שוקולד בצפון מתאימה לכל אחד. לשוקולוקו מגוון סדנאות שוקולד לכל הגילאים ובכל הרמות. כשתשוקה ואהבה לשוקולד נפגשים במקום אחד. סדנת שוקולד בצפון בכל פעם שאנו מקיימים
סדנת שוקולד לימי גיבוש, ערבי חברה
סדנת שוקולד לימי גיבוש, ערבי חברה כדי ליצור אווירה נעימה במשרד חשוב מאוד לדאוג לגיבוש צוות העובדים גם לאחר שעות העבודה. היום, רוב החברות שולחות את העובדים ליום כיף במטרה
סדנת פרלינים לשוקוהוליסטים מכורים
סדנת פרלינים איכותית לשוקוהוליסטים מכורים סדנת פרלינים עד הבית הסדנה מותאמת לכל חובבי השוקולד, למתעניינים ולחובבנים בתחום אשר מעוניינים ללמוד ולחקור קצת יותר אחר השוקולד ולהנות מחוויה לכל החושים. בסדנה,